Oheistuotteet puhelimille ja tableteille

Trendal Groupilla on laaja valikoima oheistuotteita niin matkapuhelimille kuin tablet –laitteille. Valikoima laajenee koko ajan, mutta jo nytkin saatavilla paljon tuotteita suosituimille merkeille ja malleille.

Katso tuotteet verkkokaupastammeFirst Defense Nasal Screen

Suomessa, niin kuin muuallakin maailmassa, monet kärsivät erilaisista allergiaoireista, jotkut jopa ympäri vuoden. Myös monet työt altistavat hengitystieongelmia aiheuttaville hiukkasille, kuten pölylle, kemikaaleille jne. Tutkimustulosten mukaan First Defense Nasal Screens estää 99% ilmassa olevat allergeenit sisältäen: Siitepöly, Basillit, Bakteerit, Eläinpöly, Saasteet, Homeitiöt, Pöly – sekä muut ilmateitse leviävät epäpuhtaudet.

First Defense Nasal Screen –hengityssuojaimet auttavat hengittämään puhtaammin ja terveemmin, ilman lääkkeitä! Monet tukkoisuutta helpottavat nenäsuihkeet väsyttävät, rasittavat nenän limakalvoja ja ovat tarkoitettu käytettäväksi vain kuuriluontoisesti. First Defense Nasal Screen ei sisällä mitään kemikaaleja eikä allergisoivaa lateksia. Suojaimia voidaan käyttää aina kun niitä tarvitaan, vaikka läpi vuoden.

Haluatko pysyä terveenä, vaikka ympärilläsi on sairastavia ihmisiä?

Suurin osa ilmateitse leviävistä bakteereista tarvitsevat nenäonteloiden limakalvoja, joihin kiinnittyä kehittyäkseen taudiksi. First Defense Nasal Screenin käyttö on erinomainen keino välttyä sairastumasta flunssa-aikana, sairaala/terveyskeskuskäynneillä tai ylipäätään vieraillessasi paikassa, jossa sairastetaan. Lentomatkustajat sairastuvat usein matkan jälkeen, sillä osa koneen matkustamossa olevasta sisäilmasta kierrätetään ja aina joku matkustajista sattuu olemaan sairaana, ja siten bakteerit pääsevät leviämään.

Lue lisää tuotteista

First Defense Nasal Screen on tilattavissa verkkokaupastamme