Maahantuontineuvonta ja koulutus

Yrityksessämme toimivat henkilöt ovat toimineet kauan maahantuonnin parissa ja perehtyneet erityisesti Kiinan kauppaan. Meiltä on tiedusteltu mahdollisuuksia järjestää koulutusta yrittäjille, jotka harkitsevat omaa maahantuontia. Koulutuspaketit suunnitellaan aina yhdessä tilaajan kanssa. Neuvontapalvelua voivat saada toki myös yksittäiset yritykset, jolloin keskitytään vaan juuri kyseisen yrityksen asioihin.


Myynnin ja markkinoinnin palvelut

Oletko perustanut yrityksen ja mietit markkinointitoimia? Haluaisitko lisää asiakkaita olemassa olevalle yrityksellesi? Oletko ajatellut lanseerata uuden tuotteen markkinoille ja mietit toteutusta? Haluaisitko uudistaa yrityksesi ilmettä? Kaipaatko uusia näkökulmia kehittääksesi yritystäsi? Milloin yrityksesi markkinointisuunnitelma on viimeksi päivitetty?

Myynnin ja markkinoinnin osaamista ja työpanosta tarvitaan jokaisessa yrityksessä. Usein erityisesti pienissä yrityksissä siihen ei vaan riitä aikaa, vaikka osaamista olisikin jo omasta takaa. Tai on tehty loistavia suunnitelmia, mutta niitä ei ehditä omin voimin toteuttamaan.

Voimme tarjota yrityksellesi myynti- ja markkinointiapua, olipa tarpeesi millainen tahansa.


Aloittavan yrityksen internetnäkyvyys –paketti

Meillä on tarjolla yrityksellesi valmis paketti, joka sisältää internet- ja Facebook -sivut. Voit halutessasi päivittää sivuja jatkossa erittäin helposti itse tai voimme tehdä sen puolestasi.

Ota yhteyttä ja kerro yrityksesi tarpeista, me mietimme niihin parhaat ratkaisut kustannustehokkuutta unohtamatta!